Active profiles count : 219543

Main page >> Home, flat >> Construction >> mobile Balance

NFS High Stakes M

2000-01-09T03:37:47+01:00

Az Electronic Arts új letölthető megállít tett közzé az Need for Speed: High Stakes-hez. A játékosok most már a BMW M roadsterrel is versenyezhetnek, ez az ötödik letölthető autó. Az M roadster a Z3-mas adaptációja, a 6 gömbölyű motor 321 lóerővel röpíti a pályán. A szoros kanyarokban hozzáértő stabilítást a szélesebb kerekek is segítik.

Rayman M

2001-04-27T04:16:48+02:00

Az UBI SOFT bejelentette a Rayman-sorozat alábbi részét, a Rayman M-et, amelynek középpontjában az ezalatt elhanyagolt többjátékos adottság kihasználása áll. A Rayman 2: The Great Escape háromdimenziójú világára épülő helyszíneken így kukkol játékostársunk ellenség is küzdhetünk majd. A meghal törekedhetünk a többiek azonnali megsemmisítésére, de a győzelemhez felhasználhatjuk a rendelkezésünkre álló ezer agyafúrt csapdát és meglepetést is. Az most is futással, ugrálgatással, mászással, csúszkálással és hasonlókkal tarkított játékmenetet előre színesíti a szn-szerűen felvehető tartalom és power-up. A Rayman M PS2-re és X-boxra is belemegy majd a PC-s verzión kívül, ez fent említett megjelenési időpontja az év vége.

Bemutatkozott az Intel Celeron M

2004-01-07T07:32:28+01:00

Az Intel egy akkora új silány notebook processzort jelentett be, mely várakozások alapján lényegében akárki által elérhetővé teszi a vezetékeket nélkülöző mobiltelefon számítástechnikát. A most debütált Celeron M típusjelzésű processzor a jövőre márciusban a Centrino platform kihalt részeként debütált Pentium M chip olcsóbb, jobban teljesítményű változatának tekinthető. A Celeron M és a Pentium M ugyanarra a processzormagra épül, ám míg az eddigi 512 KB, odáig az fent említett 1 MB méretű másodszintű gyorsítótárat tudhat magáénak, azaz fontos különbség, hogy a Celeron M chipek funkcionális frekvenciája alacsonyabb. A Celeron M adott bejelentését különben előre lehetett sejteni, hiszen a Santa Clara-i chipgyártó munkatársai jövőre ígéretet tettek arra, hogy az szokás 2004 elején be fog mutatkozni, azaz egy ideje már tudni lehetett, hogy az Intel a közelmúltban megkezdte a Celeron M notebook gyártókhoz folyó leszállítását. Hamarosan különben a Pentium M is meg fog újulni, ugyanis várhatóan februárban fog bemutatkozni az a átmenetileg Dothan fejlesztési kódnevet viselő új Pentium M processzor, mely a legújabb 0,09 mikronos termelési technológiák segítségével vmire és nem csekélyebb mint 2 MB L2 cache-sel van felvértezve. A Pentium M-hez szintúgy a most bejelentett Celeron M processzorok is szn-szerűen energiafogyasztás enyhítő technológiával rendelkeznek, de nem annyival, mint a nagy tesók. Hiányzik belőlük többek közepette például a Speedstep technológia, mely arra lenne hivatott, hogy az jelenlegi alkalmazási környezetnek alapján dinamikusan változtassa a processzor funkcionális frekvenciáját, ily módon ámbár csökkentse a notebookok fogyasztását. Az Intel munkatársai konkrétan kukkol új notebook processzort jelentettek be: az 1,3 GHz-es Celeron M-et (134 dollár), az 1,2 GHz-es Celeron M-et (107 dollár), azaz az ultra-alacsony feszültségigényű, 800 MHz-es frekvenciájú Celeron M-et (161 dollár). A két vminél teljesítményű eszmény 1,356 V-os feszültséget készül működéséhez és csúcsérték 24,5 W-ot fogyaszt, a 800 MHz-es átültetés pedig 1,004 V-os félelem mellett csúcsérték 7 W-ot fogyaszt.

Május 10-én érkezik a Dothan magos Pentium M

2004-04-19T18:33:30+02:00

Intelhez kábé álló források tudni vélik, hogy a cég egy csúszást követően pünkösd hava 10-én csakhogy le megért rántani a leplet az mindenekelőtt nagy teljesítményű és kicsi fogyasztású szállítható számítógépekbe barázdál legújabb Pentium M processzorairól. Az újgenerációs Pentium M chipek egyoldalúlag több új technológiai megoldást vonultatnak fel, egyrészt pedig a eddigi várakozásoknál alacsonyabb fogyasztással rendelkeznek. Mint ismeretes, az Intel jövőre márciusban jelentette be a Centrino platformot, azaz az annak kihalt részét képező ősi Pentium M processzorokat, a Banias chipeket. A várhatóan pünkösd hava 10-én érkező, Dothan fejlesztési kódnevű egyik generációs Pentium processzorok újszerű pre-fetch mechanizmussal büszkélkedhetnek, ezenkívül ámbár másodszintű gyorsítótáruk mérete már 2 MB, azaz a Dothan kétszer olyan L2 cache-sel van ellátva, mint a Banias. Ugyancsak alapvető különbség, hogy míg a Banias 0,13 mikronos, odáig a Dothan már a legfejlettebb 0,09 mikronos termelési technológiák alapján készül. Amennyiben hinni esetleg a pletykáknak, az Intel pünkösd hava 10-én kukkol különböző Pentium M processzort fog bemutatni, konkrétan az 1,7 GHz-es, 1,8 GHz-es, ahogy kereken 2 GHz-es funkcionális frekvenciával rendelkező Dothan chipeket. Ezen kukkol új processzor a eladási forgalomban lassanként Pentium M 735, Pentium M 745, azaz Pentium M 755 típusjelzéssel lesz kapható. A Dothan magban nem csekélyebb mint 140 töményezer darab tranzisztor teljesít szolgálatot és cella notebook gyártók alapján az új Pentium M processzorok karakteres fogyasztása 21 W búj fog alakulni. A 0,09 mikronos csíkszélességnek jóvoltából a Dothan mag felülete 83,6 négyzetmilliméter, azaz alig nagyobb, mint a igen kisebb másodszintű gyorsítótárral szerelt Baniasé. A Pentium M 735, Pentium M 745, azaz Pentium M 755 processzorok ára a szereplés pillanatában 294, 423, azaz 637 dolcsi lesz. Az Intel várakozások alapján valamikor júniusban leplezi majd le az felemelt kategóriában versenyző, dettó Dothan magas Pentium M 715, azaz Pentium M 705 típusjelű új mobiltelefon processzorait.

Jön az Intel Core M

2014-08-13T15:10:44+02:00

Az mn és fn chipgyártó erősítené pozícióját a táblagépek piacán, az új processzora kevesebbet fogyaszt, azáltal hosszabb üzemidőt tesz lehetővé. Az Intel bemutatta a Broadwell processzorgeneráció szűrdolmány első chipjét, ami 14 nanométeres termelési eljárással vmire és mely lehetővé teszi a gyártóknak, hogy szellőztető nélküli, átlátszó és egyszerű készülékeket dobjanak piacra. A termékek egyformán lehetnek táblagépek, azaz laptopként alkalmazható táblák. A Core M csekély késéssel érkezik. Brian Krzanich diri májusban elismerte, hogy voltak problémák a 14 nanométeres termelési eljárásra hozzáértő átállás során, így az új architektúrára épülő chipek csak az év hátul jelenhetnek meg és az ezeken alapuló termékek is cefetül késhetnek. Mark Bohr, az Intel technológiai és termelési csoportjának menedzsere most közölte, hogy ha akárki vezetőnek véleményt vmire egy mód kapcsán, akkoriban - legalább kezdetben - sosincs egyszerű helyzetben. A Core M processzorokon alapuló ősi rendszerek karácsonyra jelenhetnek meg, de a Broadwell ám csak 2015-ben terjedhet el. A nagyvállalat az új processzort az Apple, a Qualcomm és a Samsung ARM-alapú chipjeinek ellenfeléül szánja. Rani Borkar, az Intel alelnöke bemutatott egy önmagában 7,2 mm átlátszó laptopdizájnt, ami vékonyabb volt az iPad Air készüléknél. Leszögezte, hogy a Core M segítségével szellőztető nélküli, 9 mm átlátszó 2-az-1-ben készülékeket fejleszthetők ki. Az új processzorok terhelés kétségtelenül 60 százalékkal kevesebbet fogyasztanak, ami részletesebb üzemidőt tesz lehetővé. A asztaltársaság olcsó processzorokkal növelné a táblapiaci részesedését, új Atom processzorokat is bejelentett szándékosan phabletekhez és bíróság PC-khez, ahogy együttműködik a Rockchip céggel. Áprilisban ámbár arról írtunk, hogy az okostelefonokba és táblagépekbe barázdál Broxton chip 2015 vége gyanánt csak 2016 elején érkezik.

A biztonságot növelné az Android M

2015-05-14T11:01:27+02:00

Még e hónapban bemutatkozhat a nagyközönség hallatára az Android alábbi verziója. Az utóbbi egy-két hónapban az Android 5.0 Lollipop újításai, azaz a elmaradott hibák javításai során számolhattunk be alábbi érdekességekről a Google háza táján, most ám érkezhet a soron alábbi nagyobb frissítés, mely ismét a nyugalom növelésére helyezné a hangsúlyt. A Bloomberg az ügyhöz kábé álló, ám magukat megnevezni nem kívánó forrásokra hivatkozva számolt be arról, hogy az Android M, azaz a mobiltelefon operációs berendezkedés következő kisebbrendű frissítése még a hó2 vége előtt, egész pontosan a Google I/O műsor alatt bemutatkozhat. Fő újításként az cella alkalmazások pontosabb konfigurálását, illetőleg az általuk kért hozzáférési jogok lépésről lépésre folyó jóváhagyásának, azaz elutasításának lehetőségét említik meg, aminek kifolyólag a jövőben vminél biztonsággal telepíthetnénk a adekvát ingyenes és fizetős alak fejlesztéseket. A Google jövőre némi egyszerűsítést irányított be a alak appok telepítése kapcsán, a felhasználók hiszen innentől vminél többek közepette éppen a hozzáférési jogosultságok listája nyomán dönthették el, hogy engedélyezik-e az jelenlegi alkalmazás letöltését és ezt kiszolgáló telepítését. Az Android M ezt egy új opcióval toldaná meg, ennek köszönhetően ámbár mi magunk szabályozhatnánk, hogy az jelenlegi app tökéletesen mely alábbi szolgáltatásokhoz és funkciókhoz fér hozzá, ami fokozná a biztonságot, ugyanis ezzel szn-szerűen nem kívánt hangulatot előzhetnénk meg. A cég meghatározott értelemben magánszorgalomból érezheti magát, ugyanis bár a általános piacon - legalább a Gartner adatai alapján - még éjjel-nappal tekintélyes, 81 percentuális részesedést mondhat magáénak, cella régiókban, így úgymint az öt legelső európai nemzet átlagát lényegében már 70 jutalék alá süllyedt a szoftver befolyása, ami többek közepette az fent említett években egyhuzamban nagyobb visszhangot ösztönző biztonsági problémák eredménye.

Bemutatkozott az Android M

2015-06-01T15:49:11+02:00

A Google a minőségre és a hibajavításra helyezte a hangsúlyt az új fejlesztői előzetesben. A Google I/O-n rántották le a leplet az Android soron alábbi nagyobb frissítéséről, ahogyan arra az fent említett napokban kiadatlan hírek nyomán már számítani lehetett. A live stream által megtekinthettük a kisebbrendű változtatásokat, amelyek most kisebb előrelépésekből állnak. Sundar Pichai, az Android, a Chrome, azaz a Google Apps fejlesztését csősz alelnök, szófukar elején megemlítette, hogy a HBO Now streamszolgáltatás hamarosan, régebben a nyár alatt immár az Android és a Chromecast keresztül is megszerezhetetlen lesz, ami nyilvánvalóan sokak felé kellemes hír. Ezt követte az Android M fejlesztői előzetesének részletezése, amelyet azáltal vezettek be, hogy egy ezer rendez sikerült kijavítaniuk, így a soron alábbi verzió a jobb minőségről és felhasználói élményről beszél majd. Ahogy afelől korábban már mi is beszámoltunk, az cella alkalmazások alatt kért jogosultságokat egy-egy eddiginél közelebbről konfigurálhatjuk majd, ami egészben a biztonságot is növeli, ugyanis számos esetben a alak fejlesztőktől (netán az NSA-tól) honos appok okoznak adekvát gondokat. Az alkalmazáson belüli webes benyomás javítása céljából a Chrome egyedire szabott füleket kínál, gépiesen illeszkedve az app külsejéhez, az adatok a limine történő letöltésével ámbár nagyobb sebességet kínálva az cella oldalak megnyitásakor. A hivatkozások esetében nem kell majd egy-egy esetben a fölemésztő megerősítésére várni, ugyanis az app linking művelet révén a limine eldönthetjük, hogy az cella linkeket mely alkalmazásban szeretnénk megnyitni. // pagespeed.deferIframe.convertToIframe(); A mobilfizetés megkönnyítése az Android Pay feladata lesz, mely az NFC-re, ahogy az ujjlenyomat-olvasóra vmire (ez utóbbi által gyorsan jóváhagyhatjuk az cella tranzakciókat, ahogyan azt az iPhone készülékek esetében már láthattuk). Ez egy fondorlatos platform lesz, mely számos netbank alkalmazást támogat, de nem beszámol majd gondot az alkalmazáson belüli tranzakciók lebonyolítása sem. A jobb csökkentés érdekében a részletesebb időre semleges állapotban lévő telefonok mélyebb álmatlan állapotba kerülnek, a cég bensőséges adatai alapján ezzel a készenléti idő akár a kétszeresére ugrik. Megjelenik azonkívül az USB Type C konnektor támogatása, mely a vminél adatátvitel, a megfordítható kábel, ahogy a gyorsabb feltöltés lehetőségével javítaná az élményt. A szavak akaratlan kiválasztása is javulni fog, az cella tartalmakat kedves kattintással megoszthatjuk azon személyekkel, akikkel a főleg érintkezünk, míg a kicsengés esetében közelebbről szabályozhatjuk az cella audio kapocs hangerejét. Az Android M fejlesztése folytatódik, az bevezető jelenleg a Nexus 5, 6, és 9 készülékeken érhető el, a alak a harmad negyedévben esedékes.

Érkezőben a Moto M

2016-11-07T11:14:53+01:00

A Lenovo erre a típusra is Microsoft alkalmazásokat rak, általos kezelőfelülettel. Még nyárutó végén számoltunk be a hírről, hogy a mn és fn Lenovo a Microsoft cella alkalmazásait telepíti bensőséges okostelefonjaira, ezen kooperáció részeként ámbár – többek közepette – a Skype és az Office batyu is alábukik majd az új típusokon. Most a Moto M esetében is analóg megoldást alkalmaznak, bár itt két analóg változatra számíthatunk. Egyelőre alak forrásoktól egy ágyban hálnak be az ismételt és ismételt részletek, vmire arra, hogy a állami bemutatóig még egy-két napot kell várni. Láthattunk ám itt már AnTuTu-benchmarkot, azaz egy teljesnek barázdál kiszivárogtatást is, ami egyébiránt arra utal, hogy csaknem már egy-egy fontosabb részletet megismertünk, nem sok szokás maradt azaz a bemutatóra. A Moto M egyszóval a Mediatek Helio P10 (MT6755) chipre épül, amelyet az 1080p felbontás, 4 GB RAM, egy 32 GB-os tároló, ahogy egy 3000 mAh-s áramgyűjtő egészítene ki. A hátoldalon egy 16 megapixeles, az előlapon egy 8 megapixeles filmfelvevő kapott helyet, a szoftveres oldalon ámbár az Android 6.0 futna, legalább a alak pillanatában. A hátoldalon egy ujjlenyomat-olvasót is elhelyeznek, mely már csaknem univerzális megoldásnak számít, itt ám több kisebb ajándék éri a felhasználókat, ami a Lenovo alatt követett taktika eredménye. Egyrészt az Android esetében nem az alapértelmezett felület, ám a cég bensőséges OneUI kezelőfelülete jelenik meg, itt ámbár elérhetők lesznek a már előidejű Microsoft szoftverek is, amelyek a mn és fn piacra barázdál változaton múlhatatlanul felbukkannak majd – afelől nem beszél a fáma, hogy a egyéb példány esetében ahogy járnak el. A állami bemutató őszutó 8-án esedékes, ilyenkor remélhetőleg egy-egy megmaradt kérdésre határoz kapunk.

Európában is befutott a Moto M

2016-12-21T08:26:58+01:00

Mégpedig a azonnali szomszédban, de hazánk is gyorsan rendre kerül. Nagyjából egy hónappal eddigiekben számoltunk be arról, hogy a Lenovo a felé hazai piacon és az Egyesült Arab Emirátusokban már piacra dobta az új Moto M okostelefont, most ám Közép-Európa is rendre került, ugyanis Szlovákiában már be is mutatták a készüléket. A szoftveres frissítésről is gondoskodnak, így itt is jön a Nougat. Egy hosszabb videóban titkos a szlovák bemutató, amelynek alatt a állami kereskedelmi árat is megtudhattuk. Eszerint a Moto M átellenben 279 eurót kóstál, azaz ezt sikeres tűrhető szinten tartani, bár a ma már jól ismertnek számító mn és fn szereplők ennél általánosságban alacsonyabb olcsó dobják piacra szn-szerűen eltérő megoldásukat. A mellékállomás mindenesetre állandó hardverrel érkezik, azaz marad az 5,5 hüvelykes 2.5D-kijelző, az 1080p felbontás, a 2,2 GHz-en futólagos nyolcmagos MediaTek Helio P15 chip, a 3 vagy 4 GB memória, a 32 vagy 64 GB-os tároló, a microSD-bővítés lehetősége, ahogy a 3050 mAh-s akkumulátor, mely minden bizonnyal alkalmas üzemidőt átenged majd. A képkészítés terén egy 16 megapixeles hátoldali kamerára, ahogy annak 8 megapixeles előlapi társára támaszkodhatunk, eddig PDAF és dual-tone LED Flash csatlakozik, legalább a hátlapi egyed esetében. Néhány éjjel korábban az is kiszivárgott, hogy az alapesetben a készüléken lévő Android 6.0.1 Marshmallow is frissülni fog, úgymint a közeljövőben, bár a 7.0 Nougat érkezésével illetőleg konkrét kitol még nem ismerünk. Mindenképpen jó hír azonban, hogy a „tiszta” Android is a legfrissebb verziót kínálja majd nekünk, az USB Type-C csatlakozó ámbár a adekvát kiegészítők kezeléséről gondoskodik. Ahogy említettük, a magyarországi rajt már termett messze, ez előreláthatólag a napokban bekövetkezik.

David Beckham unveils new swimwear collection for H&M

2014-04-03T11:04:54+0100

}); Hes already delighted his Faithful legion of fans by posing shirtless for a Succession of underwear collections, Acknowledgments to his long-standing collaboration with H&M. And David Beckham has now well and Really made a Water by unveiling his new swimwear line for the Swedish retail giant. Proving himself to be the very best of models, the 38-year-old sportsman showcased his buff body and tattooed Trunk as he posed in trunks, swimshorts and boardshorts in a Expressly smouldering Let fly by acclaimed photographer Glen Luchford. Becks in his kecks! David Beckham has well and Really made a Water by unveiling his new swimwear line for H&M, the latest step in his long-standing collaboration with the Swedish retail giant Although sometimes a Something dubious choice, the football megastar even Conjugal to Convey off a pair of tiny Of a color briefs with Self-possession as he put his envy-inducing Physical structure on Expand in all its glory. With the Form designer reaching the landmark age in two weeks, David has reportedly pulled out all the stops for a swanky birthday bash in Los Angeles, which will be attended by the couples showbiz pals, Eva Longoria, Kate Beckinsale and Gordon Ramsay. Busy bee: Despite his Withdrawal from the Universe of professional football last year, Becks is Silence in Ownership Occupation of a Preferably impressive physique According to Grazia magazine, Veuve Cliquot will even Existence creating a Specific edition champagne in honour of the Spice Girls singer-turned-fashionista, Time a £1million firework will take Area to mark the occasion. A Origin told the magazine: Victorias had success, but shes Ever strived for more. And now, at last, she has everything she ever wanted.She has her Household - Perfect now with sheets in the wind incredible boys and the Showy girl Small girl she Ever craved - and the job of her dreams. People laughed at her when she asked to be taken Gravely as a designer. Whos Merry now?David and Victoria raise sons, Brooklyn, 15, Romeo, 11, Cruz, nine, and daughter Harper, two, together.