Active profiles count : 1325575

Main page >> jaunt >> Foreign trips >> Ausztrália utazás

Ausztrália bemutatása - A doboz információkat tartalmaz a kontinensről és az országról. Egy utazás alkalmával jó lehet tudni, hová utazunk, és mire számíthatunk.

Történelme - A doboz Ausztrália történelmével foglalkozik, mely az utazás szempontjából fontos lehet, ha egy történelmi helyszínt szeretnénk megtekinteni.

Ausztráliai magyarok - Az Ausztráliában élő magyarokról találhatóak meg információk, illetve a magyar vagy magyaros helyek is szerepet kapnak.

Ausztrália sport - Az utazás során gyakran vágyik az ember egy kis mozgásra, ebben a dobozban az ausztráliai sportolási lehetőségeket lehet megtekinteni.

Ausztráliai búvárkodás - Ha Ausztráliába utazik az ember, vétek lenne kihagyni az egyik legnépszerűbb sportot, a búvárkodást, hiszen csodálatos víz alatti élővilággal rendelkezik a környék.

Fórumok - A dobozban a különböző fórumokat lehet megtalálni, melyek Ausztráliával foglalkozik, legyen az bevándorlás, utazás, vagy csak rácsodálkozás az élővilágára.

Időjárás - A dobozban Ausztrália időjárásával kapcsolatosan lehet megtekinteni az éppen aktuális, illetve a néhány napos előrejelzéseket egyaránt, mivel az utazás során fontos a jó idő is.

Világörökségek - Az utazás során érdemes lehet megtekinteni a különböző Ausztrál világörökségeket is, mivel a világon egyedülállóak és bárki számára elérhetőek.

Ausztrália képekben - A dobozban képeket lehet találni az országról és annak érdekességeiről, látványosságairól.

Szállások - Az országban található szálláshelyek adatbázisait és a nagyobb hotelek és szállodák honlapjait lehet megtalálni ebben a dobozban.

Busz / Bus - A doboz az ország különböző menetrendjeit és magántulajdonban lévő buszos szolgáltatásokat gyűjti össze.

Vonat / Train - A dobozban fontosabb információkat lehet kapni arról, miként járhatjuk be az országot vonattal, ehhez több társaság honlapját is szerepeltetjük a dobozban, illetve a tervezéshez elmaradhatatlan vasúti térképeket is megtekinth

Légitársaság / Repülőjegy - A dobozban megtalálhatóak az egyes légitársaságok honlapjait és ezen kívül olyan oldalakat sorakoztatunk fel, melyeknél repülőjegyeket lehet foglalni. Az utazás elsősorban repülővel elképzelhető az országb

Hajózás - A dobozban a hajózással kapcsolatos lehetőségeket lehet megismerni, ide tartoznak a rövidebb hajós utazások, oktatások és vízi taxik.

Északi Terület - Ausztrália államai közül az Északi Területet bemutató doboz, melybe az utazáshoz szükséges érdekességek és látnivalók kaptak helyet.

Ayers Rock - Ayers Rock vagy más néven Uluru, melyet napjainkban már a helyiek is szívesebben használnak. A dobozban természetesen az ehhez kapcsolódó anyagokat lehet megtekinteni.

Új-Dél-Wales - A doboz Új-Dél-Wales államot hivatott bemutatni, melyben megtalálhatóak többek között a környék nevezetességei és érdekességei is.

Kenguru-sziget - Ausztrália többek közt nem csak korallzátonyairól és vegyes élővilágáról ismert, hanem a Kenguru-szigetről is. A dobozban a sziget kerül ismertetésre, illetve az utazáshoz kapcsolódó információkat is meg lehet találni a

Tasmania - A doboz Tasmániával foglalkozik, Ausztrália egyik államával, azonban mégis néha különálló országként emlegetik. A dobozban megtalálható az utazáshoz szükséges információ és néhány helyi, kiruccanásokat szervező cég is.

Queensland - A doboz Queensland államot dolgozza fel az utazás szempontjából.

Victoria - A dobozban Victoria államról lehet bővebb tájékoztatáshoz jutni.

Nagy-Korallzátony - A dobozban hasznos linkeket lehet találni, ami a Nagy-Korallzátony témáját dolgozza fel, mely a világ egyik legnagyobb korallzátonya és rengeteg életformának biztosít élőhelyet.

Térképek - Az utazás egyik legfontosabb kelléke lehet a térkép. A dobozban a legkülönbözőbb térképeket lehet megtekinteni.

Brisbane - Az ausztrál Brisbane az egyik legismertebb városok közül az egyik. Egy utazás alkalmával érdemes lehet ide is ellátogatni, nem lehet csalódni benne. A boxban a fontosabb intézmények hírek és látnivalók kerülnek ismertetésre.

Canberra - Canberra Ausztrália fővárosa. A dobozban a várossal kapcsolatosan lehet információkat találni, legyenek azok helyi hírek, látnivalók vagy oktatás.

Melbourne - A dobozban Melbourne bemutatását, látnivalóit és lehetőségeit gyűjtöttük össze, mely méltán hasznos lehet mindazok számára, akik kíváncsiak erre a városra.

Sydney - Ausztrália legismertebb városa Sydney, annak ellenére, hogy nem főváros. Itt a legnagyobb a lakosság az egész kontinensen. A doboz betekintést nyújt a város érdekességeibe, rendezvényeibe és a helyi különlegességekbe.

Nyugat-Ausztrália - A dobozban az utazási és üdülési információkat gyűjtöttük össze, melyek közt érdekességek és hasznos linkek is találhatóak.