Active profiles count : 1325575

Main page >> relaxation >> Cinema, movie >> avatarfilm

Ambivalens vélemények - Olyan kritikák az Avatar című filmről, amelyek pozitív és negatív jellemzéseket egyaránt tartalmaznak.

Avatar könyvek - James Cameron jelenleg az Avatar háttértörténetének regény formáján dolgozik. Az ezzel kapcsolatos hírek mellett a dobozban helyet kapnak a filmhez kapcsolódóan megjelent könyvek is.

A főszereplő Jake: Sam Worthington - Sam Worthington ausztrál származású színész, aki az Avatar című filmben Jake Sully szerepét játssza.

A főszereplő Neytiri: Zoe Saldana - Zoe Saldana amerikai színésznő, aki az Avatar című filmben Neytiri szerepét játssza.

Filmzene - Az Avatar című film instrumentális zeneszerzője James Horner. Ezeken kívül a filmben egyetlen szöveges dal csendül fel Leona Lewis előadásában, amelynek címe I See You .

Avatar játékok - A filmből készült számítógépes TPS játék bemutatása mellett a dobozban apró flash játékok és egyéb szórakoztató linkek találhatóak.

Avatar plágium - Azok az irodalmi és filmes alkotások, amelyek egy-egy tényezőjükben erősen hasonlítanak az Avatar című filmre. Néhány esetben a hasonlóság olyan mértékű, hogy a kritikusok az ötletek lopásával vádolják a forgatóköny

Rajongói oldalak - A legszínvonalasabb nonprofit célú magyar és külföldi Avatar rajongói oldalak és fórumok.

Az író és rendező: James Cameron - James Cameron kanadai születésű Oscar-díjas amerikai rendező, az Avatar ötletgazdája, forgatókönyvírója és rendezője.