Active profiles count : 1325575

Main page >> Cities >> North and South American cities >> Boston

A város bemutatása - Az Egyesült Államok egyik legrégibb városa, elsősorban gyárairól, pénzügyi, kulturális és oktatási jelentőségéről ismert – a doboz linkjei általános információkat nyújtanak.

Történelem - A városnak fontos szerepe volt az amerikai történelem alakulásában, többek között a „bostoni teadélutánnak” köszönhetően, erről és történelmének egyéb vonatkozásairól olvashatunk a dobozban.

Kultúra - Az alábbi oldalak a város sokszínű és minden igényt kielégítő kulturális életét mutatják be: fesztiválok, események, továbbá a művészeti vonatkozások ismertetésével.

Múzeumok - A városban rengeteg híres múzeumot látogathatunk meg, többek között a szépművészeti vagy a Kennedy elnök életét bemutató múzeumot – ezekből nyújt ízelítőt a doboz.

Látnivalók - Boston városának arculata a belvárosi felhőkarcolókat leszámítva sokban hasonlít egy európai városéhoz: rengeteg régi épülettel találkozhatunk. Az alábbi oldalak a helyi látnivalókat ismertetik.

Turizmus - A linkek a magyar utazók számára kívánnak segítséget nyújtani bemutatva néhány utazási iroda ajánlatát, turisztikai információkat, illetve repülőjegy foglalási lehetőséget a városba.

Oktatás - A város és környékének oktatási intézményei a világ leghíresebbjei közé tartoznak. A közeli Harvardon kívül nagy jelentőséggel bírnak a város egyetemei és kutatóintézetei is.

Hotelek - Az alábbi oldalakon tájékozódhatunk a bostoni hotelekről, melyek között mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt, legyen az luxus vagy egy pénztárca kímélő megoldás.

Apartmanok - A doboz a nagyváros olcsóbb szálláslehetőségeit ismerteti: fogadókat, Bed & Breakfast-eket, és elsősorban bérelhető, illetve megvásárolható apartmanokat találhatunk a linkekre kattintva.

Éttermek / Bárok - Az linkek között éttermek, bárok, klubok weboldalait találjuk, melyek segíthetnek eldönteni, hová menjünk vacsorázni vagy szórakozni Bostonban.

Média - A doboz bemutatja a város és a környék jelentős újságait, magazinjait, emellett megtaláljuk a város fontosabb híroldalait és egyéb médiákat is, mint például a televíziós csatornák.

Képek - Az alábbi oldalakon Bostonban és a váárosról készült fotókat találunk, melyeken többek között megtekinthetjük a jellegzetes vörös épületeket vagy nevezetességeket.

Térképek - A város az Egyesült Államok keleti részén, a Massachusetts-öbölben fekszik a Charles folyó Bostoni öbölnél lévő torkolatánál - a doboz a városhoz kapcsolódó térképeket mutatja be.

Időjárás - A város időjárására hideg, szeles tél jellemző, a nyár viszont meleg és kellemes – az alábbi oldalakon informálódhatunk az aktuális hőmérséklet alakulásáról.

Vallás - A városban rengeteg régi templomot találunk – a linkek ezeket közül mutatnak be néhányat egyéb vallással kapcsolatos események, intézmények mellett.

Sport - Bostonban számos profi csapat működik elsősorban a kosárlabda, a baseball, a futball, a jégkorong, lacrosse területén, az alábbi linkeken ezekről informálódhatunk.

Egészségügy - A doboz ismerteti a főbb egészségügyi intézményeket, kórházakat és klinikákat, kutatóintézeteket, továbbá a központokat, melyek hasznosak lehetnek a városba utazók számára.

Ingatlan - Az oldalak között angol nyelvű ingatlanoldalak találunk, melyeken bostoni ingatlanok adás-vételével foglalkoznak, ezen kívül az egyes oldalakon listázzák a megvásárolható telkeket, házakat és lakásokat is.