Active profiles count : 1325575

Main page >> culinary >> Drinks >> cocacola

Coca-Cola története - A mai Coca-Cola ősét 1884-ben készítette el egy John Smith Pemberton nevű amerikai gyógyszerész. A dobozban a világhírű üdítőital történetével kapcsolatos linkeket találunk.

Coca-Cola vagy Pepsi - A két üdítőcég már a kóla felfedezése óta harcban áll egymással, sok helyen a "kólaháború" kifejezést is olvashatjuk. A doboz a témával kapcsolatos publikációkat, videókat, véleményeket gyűjti.

Gyűjtemény, retro - 2011-ben a cég 125 éves születnapja alkalmából újra piacra kerültek az erdeti üvegpalackok - erről és Coca-Cola gyűjtőkről, gyűjteményekről találunk hivatkozásokat a dobozban.

Beach House - Beach Club (Siófok) - A siófoki part Nagystrandja - a korábbi Beach House - 2007-től a Coke Club nevet viselte. A szórakozóhelyet nemrég bezárták, utódja Beach Club néven üzemel.A doboz a programokkal kapcsolatos információkat,

Online rendelés - A doboz internetes vásárlási lehetőségeket mutat be - ajándéktárgyak, italrendelés, minihűtők.

Fanta - A népszerű narancs ízű szénsavas üdítőital 1941-ben jelent meg először Németországban, jelenleg több mint 90 féle ízben kapható világszerte.

Termékek - A Coca-Cola Company a világ legnagyobb üdítőital gyártó cége, termékei közé tartoznak a szénsavas üdítőitalokon kívűl gyümölcsitalok, sportitalok, ásványvizek, teák. A doboz elsősorban a Magyarországon ismert italokat mut

Konkurens kólák - Számos országban akad konkurrens, ebben a dobozban a fellelhető ismertebb márkákat találjuk.

RC
Bio

Sprite - A zöld palacban árult citromízű szénsavas italt 1961-ben mutatták be, azóta töretlen népszerűségnek örvend.

Cherry Coke - A legendás, cseresznyés ízű üdítőital az USA-ban Cherry Coke (később Coca-Cola Cherry) néven 1985 júniusában került piacra, azóta is a fogyasztók egyik kedvencének számít.