Active profiles count : 1325575

Main page >> America >> North and South America countries and geography >> Curacao

Willemstad (főváros) - A város egyik legfőbb jellegzetessége 17-18. századi holland stílusú lakóházak, többek között ezekről is olvashatunk a dobozban.

ABC-szigetek - Az ABC-szigeteknek a Kis-Antillák három szigetét nevezzük: Aruba, Bonaire és Curacao - a doboz információkat nyújt a szigetcsoportról.

Blue Curacao likőr - A Curacao likőrt egy különleges narancsfajtából kivont esszenciák és egzotikus fűszerek felhasználásával fejlesztették ki. A többféle színben kapható ital rengeteg koktél és desszert alapanyaga.

Sport - A sziget rengeteg sportolási tevékenységet kínál az ide utazóknak, de elsősorban a búvárok körében népszerű. A doboz ezzel kapcsolatban nyújt információkat.

Curacao sziget - történelem, látnivalók - A Holland Királyság társállamát elsősorban népszerű tengerpartjairól, építészetéről, tengeri élővilágáról, illetve a róla elnevezett likőrről ismerik. Az alábbi oldalak átfogó bemutatá

Térkép - Curacao a Venezuela partjainak közelében található ABC-szigetek legnagyobb tagja - az dobozban sokféle térképet találunk.

Időjárás, hőmérséklet - Az ország klímájára a meleg, tropikus hőmérséklet jellemző, csapadék ritkán, többnyire csak ősszel fordul elő. A sziget aktuális időjárásáról tájékozódhatunk az oldalakon.

Képek, fotók - A linkek képeken keresztül mutatják be a sziget főbb látnivalóit, az utazások hangulatát.