Active profiles count : 1325575

Main page >> Cities >> North and South American cities >> Denver

A város bemutatása - A dobozban Colorado állam fővárosát ismerhetik meg a látogatók, mely linkek között egyaránt található rövid és hosszas bemutatás a városról.

Történelem / History - Denvert 1858-ban alapították bányavárosként, az első betelepülők aranyásók voltak. A város környező hegységeinek érclelőhelyinek köszönhetően hamar fejlődésnek indult - az alábbi linkek a város történelmér

Ingatlan / Real Estate - A városban igen nagy a kereskedelem. Ebben a dobozban a megvásárolható és/vagy bérelhető ingatlanok és az azokkal kapcsolatos oldalakat lehet megtekinteni.

Turizmus, utazás, repülőjegy - A turizmussal és utazással kapcsolatos információk vannak a dobozban, úgy mint útleírások, utazási tippek, ezen kívül hasznos tanácsok és repülőjegyek.

Hotel, szálloda - A látogatás során az egyik legfontosabb kérdés az, hogy az utazás alatt, hogy fog lakni az ember. A dobozban a különböző hotelek kerülnek ismertetésre. A legtöbb helyen a hotelek értékelve is vannak, illetve több oldalon

Apartman / Apartment - A dobozban a bérelhető és eladó apartmanokat lehet megtekinteni (keresők segítségével is), mely inkább a nyugodtabb, kevésbé forgalmas területekre jellemző.

Étterem, bár - A doboz a városban fellelhető éttermeket és bárokat hivatott bemutatni a hivatalos oldalaikkal, különböző keresőkkel és leírásokkal egyaránt.

Látnivalók - Természetesen a városba utazók számára nem maradhatnak ki a látnivalók sem, a dobozban a különböző látványosságokat soroltatjuk fel, elsősorban a parkokat, mivel a város és környéke rendkívül sok parkosított területtel

Közlekedés, járművek - A doboz a helyi közlekedési lehetőségeket és tömegközlekedést hivatott bemutatni, a repülőtér kivételével. Ide tartoznak a bérelhető járművek és a különböző szállítócégek is.

Repülőtér / Airport - A Nemzetközi Repülőtérrel kapcsolatosan több érdekesség is napvilágot látott, melyek közül a legismertebbek közé tartoznak az összeesküvés elméletek, és az okkult tudományok is. A dobozban ezek kerülnek ismertet

Webkamera / Webcam - A városban található különböző webkamerák képei. Több weboldalon adott időközönként folyik a képek frissítése. A webkamerák között kül- és belvárosi kamerák is szerepelnek.

Képek - A dobozban olyan képek találhatóak meg, melyek bemutatják a várost, az emberek és az egyes szervezetek életét és munkásságát is, melynek segítségével a városról alakíthat ki magában mindenki egy véleményt.

Időjárás - A város éghajlata kontinentális, jellemző a forró száraz nyár és a hosszú tél. Itt tájékozhatunk a denveri időjárás és klíma aktuális alakulásáról.

Oktatás / Education - A doboz a város oktatását mutatja be, a helyi képzések, iskolák és egyetemek weboldalai, illetve az oktatáshoz szorosan kapcsolódó weboldalak és alapítványok által.

Egészségügy / Health - A városban található egészségügyi intézmények, elsősorban a felnőtt és gyermek kórházak, de a gyűjteményben találhatóak klinikák is.

Színház / Theater - Mivel a város gazdag művészetekben, így tucatnyi színház létezik a városban és térségében, melyek kellemes kikapcsolódást nyújtanak bárki számára, aki kedveli a komoly vagy éppen a szórakoztató és vicces színhá

Térkép - Denvert nyugatról a Sziklás-hegység keleti vonulata határolja, nem messze tőle folyik a Colorado és az Arkansas folyó. Az alábbi linkek a város térképeit mutatják be, melyek között igyekeztünk a hagyományostól eltérő, utazásh