Active profiles count : 1325575

Main page >> jaunt >> Accommodation >> Diákszállás

Külföldi diákszállások - Az ifjúsági szálló a legolcsóbb módja annak, hogy meghúzzuk magunkat éjszakára külföldön.

Ingyenes szállás - Olyan közösségi oldalak, amelyek lehetőséget adnak szálláshelyek tagok közötti cseréjére.

Közösségek - A Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége és az Országos Kollégiumi Diákszövetség oldalán kívül olyan közösségek, amelyek az utazás költséghatékonnyá tételében segítenek.

Baranya megye - Baranya megye székhelye Pécs. Az ifjúsági szálló a legolcsóbb módja annak, hogy Pécsen és környékén meghúzzuk magunkat éjszakára.

Békés megye - Békés megye székhelye Békéscsaba. Az ifjúsági szálló a legolcsóbb módja annak, hogy Békéscsabán és környékén meghúzzuk magunkat éjszakára.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelye Miskolc. Az ifjúsági szálló a legolcsóbb módja annak, hogy Miskolcon és környékén meghúzzuk magunkat éjszakára.

Csongrád megye - Csongrád megye székhelye Szeged. Az ifjúsági szálló a legolcsóbb módja annak, hogy Szegeden és környékén meghúzzuk magunkat éjszakára.

Fejér megye - Fejér megye székhelye Székesfehérvár. Az ifjúsági szálló a legolcsóbb módja annak, hogy Székesfehérváron és környékén meghúzzuk magunkat éjszakára.

Győr-Moson-Sopron megye - Győr-Moson-Sopron megye székhelye Győr. Az ifjúsági szálló a legolcsóbb módja annak, hogy Győrön és környékén meghúzzuk magunkat éjszakára.

Somogy megye - Somogy megye székhelye Kaposvár. Az ifjúsági szálló a legolcsóbb módja annak, hogy Kaposváron és környékén meghúzzuk magunkat éjszakára.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelye Nyíregyháza. Az ifjúsági szálló a legolcsóbb módja annak, hogy Nyíregyházán és környékén meghúzzuk magunkat éjszakára.

Tolna megye - Tolna megye székhelye Szekszárd. Az ifjúsági szálló a legolcsóbb módja annak, hogy Szekszárdon és környékén meghúzzuk magunkat éjszakára.

Vas megye - Vas megye székhelye Szombathely. Az ifjúsági szálló a legolcsóbb módja annak, hogy Szombathelyen és környékén meghúzzuk magunkat éjszakára.

Zala megye - Zala megye székhelye Zalaegerszeg. Az ifjúsági szálló a legolcsóbb módja annak, hogy Zalaegerszegen és környékén meghúzzuk magunkat éjszakára.

Jász-Nagykun-Szolnok megye - Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelye Szolnok. Az ifjúsági szálló a legolcsóbb módja annak, hogy Szolnokon és környékén meghúzzuk magunkat éjszakára.

Komárom-Esztergom megye - Komárom-Esztergom megye székhelye Tatabánya. Az ifjúsági szálló a legolcsóbb módja annak, hogy Tatabányán és környékén meghúzzuk magunkat éjszakára.

Nógrád megye - Nógrád megye székhelye Salgótarján. Az ifjúsági szálló a legolcsóbb módja annak, hogy Salgótarjánban és környékén meghúzzuk magunkat éjszakára.