Active profiles count : 1325575

Main page >> Africa >> World >> Gambia

Városok - A dobozban a nagyobb és ismertebb városok kerülnek bemutatásra, melyben természetesen az ország fővárosa is helyet kapott.

Média / Hírek - A dobozban az országban megtalálható média és hírújságok tekinthetőek meg, melyek között a nemzetközileg elismert trösztök hírei is megtalálhatók.

Gazdaság / Economy - Az ország gazdaságát bemutató doboz. A hivatkozások között egyaránt megtalálható rövid és tág ismertetés az országról.

Turizmus - A turizmussal és utazással kapcsolatos hivatkozások gyűjteménye, melybe a különböző repülőjegy foglalásokon keresztül, rengeteg hasznos és fontos információ megtalálható.

Szállások - A dobozban megtalálhatóak a különböző weboldalakon felsoroltatott szállások és hotelek, mindezeken kívül, az ottani ismertebb hotelek és szállodák hivatalos honlapjai is, melyek közül kedvére válogathat bárki, esetenként a

Sport - Az ország különböző sportolási lehetőségeket nyújt az ide látogatók számára, elsősorban a sporthorgászok részére nagy a kínálat, de ezen kívül elsősorban futball csapatáról ismert az ország. A dobozban a témával kapcsolat

Nagykövetségek / Konzulátusok - A dobozban nagykövetségeket és konzulátusokat lehet megtalálni, melyek nem csak Gambiában vannak jelen, hanem más országokban is, úgy mint például Magyarország.

Képek - A dobozban különböző fotókat és képeket lehet megtalálni az országról, az ott élő emberekről és nyilvános albumokról, melyek egy-egy utazás vagy valamilyen rendezvény alkalmával készültek.

Időjárás - A dobozban az ország időjárását, előrejelzéseit és általános ismertetőit és klimatológiai leírását lehet megtekinteni.

Ingatlanok - A dobozban a különböző eladó és bérelhető ingatlanok listáját lehet megtekinteni.

Útleírások - A dobozban az egyes utazók leírásait lehet megtekinteni, beszámolókat és élményeket, melyeket az utazás alatt szereztek, illetve fórumok is, ahol a tapasztalatokat és fotókat oszthatják meg az emberek egymással.

Térkép - A dobozban a legkülönbözőbb térképeket lehet megtekinteni, legyen az egy egyszerű domborzati térkép, történelmi és régi térkép vagy egyéb témát feldolgozó anyag.