Active profiles count : 1325575

Main page >> Africa >> World >> Cameroon

Az ország bemutatása - Az országot bemutató honlapok gyűjteménye, melyek közt részletes és rövid ismertetéseket találhatnak meg az országról, a látogatók.

Kultúra - A dobozban a kultúrával kapcsolatos információkat lehet megtalálni, mely közel sem lehet teljes, mivel az ország több népcsoportnak is helyet ad, emiatt igen nagy kulturális sokszínűség alakult ki.

Városok - Az országnak két nagyobb területű városa van. Ezek közül a leginkább ismert Douala és Yaounda. A dobozban a különböző városok és települések kerülnek ismertetésre.

Oktatás - Az oktatással kapcsolatos információk és az oktatási intézmények különböző honlapjai tekinthetők meg a dobozban, elsősorban az egyetemek weboldalai.

Turizmus - A turizmussal és utazással kapcsolatos hivatkozások gyűjteménye, melybe a különböző útleírásoktól és kimozdulásoktól kezdve, a repülőjegy foglaláson keresztül, rengeteg hasznos és fontos információ megtalálható.

Szállások / Hotelek - A dobozban megtalálhatóak a különböző weboldalakon felsoroltatott szállások és hotelek, melyek közül kedvére válogathat bárki, esetenként a foglalást is meg lehet tenni.

Hivatalos oldalak - A dobozban a különböző kormányzati hivatalok és minisztériumok honlapjai tekinthetők meg, illetve ezen felül olyan oldalak is helyet kapnak, melyeket a különböző évfordulókra hoztak létre, vagy a turisták számára font

Média / Hírek - A doboz az országban fellelhető sajtót mutatja be, illetve a nemzetközi megjelenéseket is, néhány nagyobb médiában.

Alapítványok / Szervezetek - A dobozban olyan alapítványok és szervezetek honlapjait lehet megtekinteni, melyek ezt az országot támogatják valamilyen módon, legyen az oktatás, életminőség javítása, egészségügyi ellátás vagy akár a term

Nemzeti park - Az ország rengetek természetvédelmi területtel és és igen ritka fajokkal büszkélkedhet. Faunájában megtalálhatóak a világ legnépszerűbb akváriumi halai és a legritkább gorillái egyaránt. A dobozban az ország nemzeti park