Active profiles count : 1325575

Main page >> Science >> Natural Sciences >> Avalanche

Felszerelés (megelőzés, túlélés, biztonság) - Felszerelés megelőzéshez, túlélési esélyek növeléséhez, biztonsági kockázat csökkentéséhez a tudomány mai állása szerint.

Lavinaeszközök magyar forgalmazói - Magyarországon ezek a cégek (is) forgalmaznak lavina elkerüléshez szükséges eszközöket.

Lavina elkerüléshez, túléléshez szükséges felszerelés gyártói - Kedves olvasó, ha lavinaveszélyes területre tévednél, vagy célirányosan odatartanál, itt láthatod azon eszközök gyártóit, melyek megmenthetik az életed.

Lavinaszolgálatok - Európa és a világ számos országában vannak lavinafigyelő rendszerek. Megjósolják neked, mekkora az esélye egy esetleges lavinának. Természetesen nem tévedhetetlenek ezek sem, de a lavinától jobb félni, mint benne lenni.

Lavináról magyarul - Ebben a dobozban összefoglaló leírást tartalmazó linkeket találhatsz a lavina, azaz hósúvadás nevű természeti jelenségről. Lavina jelentése, tulajdonságai, lavinatanulmény, képek lavinákról, lavinavers, és sok fon

Lavinatanfolyamok - A lavinatanfolyamok igen hasznosak, sőt esetenként kötelező a hegyekre indulóknak. A lavinatáborokban megismerhetitek a lavinákat, megtanulhatjátok hogy kell elkerülni a lavinát és felkészülhettek az elkerülhetetlen talál