Active profiles count : 1325575

Main page >> way of life >> Life expectancy, esotery >> Olaj

Olaj a hajra - A különböző növényi olajok rendszerint alkalmasak hajápolásra: tartást és fényt kölcsönöznek, regenerálnak, hidratálnak. Bizonyos olajaknak, például a ricinusolajnak különösen jótékony hatásai ismertek - a doboz a té

Ligetszépe olaj - Az olaj rengeteg betegség ellen nyújt védelmet, de terápiás tulajdonságai is kulcsfontosságúak. Többek között véd a szívbetegségek ellen, csökkenti a vérnyomást, erősíti az immunrendszert, de az anyagcserére is jót?

Olajcsere - A gépjárművek karbantartásának fontos része az időnkénti olajcsere az olajban bekövetkező állapotváltozások miatt - A doboz olajszervizeket és tippeket, kapcsolódó információkat ismertet.

Repceolaj - A jellegzetes aromájú olajat a repce növény magjából állítják elő, elsősorban a biodízel előállítás területén hasznosítják - az alábbi linkeken további információkat találunk.

Búzacsíra olaj - A búza növény csírájából kinyert olaj rendkívűl kedvező hatással van az egészségre elsősorban a benne található E-vitamin miatt. Népszerűek a belőle készült egészségmegőrző kapszulák is.