Active profiles count : 1325575

Main page >> culinary >> Drinks >> Rum

Története, készítése, fajtái - A rum amellett, hogy a trópusi koktélok egyik legnépszerűbb alapanyaga, a párlatkedvelők egyik kedvelt itala is egyben. Az ital története nagyon érdekes.

Bacardi - A Bacardi az egyik legkeresettebb rummárka, melyet Don Facundo Bacardí Massó alkotott meg az 1970-es években. Mára a cég a világ legnagyobb családi kézben lévő szeszesital-előállító vállalata.

Rumos édesség - Az alábbi linkek a rum cukrászatban való felhasználásából adnak ízelítőt: megtalálhatjuk rumos sütemények, torták, fagylaltok receptjeit.

Kalózok és a rum - "Inkább egy hónap pénz nélkül, mint egy nap rum nélkül!" Szerintem mindenki tudja, hogy kinek a szájából ered ez a mondat. Akik nem, nekik megsúgom, hogy a száj tulajdonosa természetesen egy kalóz, bizonyos Jack

Koktél rummal - A rum felhasználásával készült legismertebb koktélok a Cuba Libre és a Daiquiri, Pina Colada vagy a Mojito, de a puncsitalok legfőbb alapanyagaként is ismert - a doboz recepteket, cikkeket mutat be a témában.

Angol oldalak - Ebben a dobozban a Nagy-Britanniában működő ital-webshopok, illetve egyéb rummal kapcsolatos oldalak linkjeit találjuk.

Malibu - A legenda szerint a Malibu rum úgy keletkezett, hogy az egyik munkás egy rumos hordóba belecsempészett egy kókuszdiót. A doboz bemutatja a népszerű, lágy kókuszos ízű, alacsony alkoholtartalmú (21%) italt, illetve a felhasználásáva

Rum teszt - Ebben a dobozban a különféle márkák tesztjeiről, a teszt folyamatáról olvashatunk.