Active profiles count : 1325575

Main page >> IT and Electronics >> manufacturers >> Sharp

Hivatalos oldalak - A nagyvállalat hivatalos oldalai a világ minden pontjáról. A dobozban a különböző országok hivatalos képviseleteinek weboldalai találhatóak meg, ide tartozik Magyarország is.

USA

Multifunkcionális irodai gépek - Ebben a dobozban a többféle feladatot ellátó (fax, fénymásoló, nyomtató, szkenner) irodai berendezésekkel kapcsolatos oldalakat gyűjtöttük össze

LCD TV-k - A dobozban a különböző LCD televíziókról lehet különböző linkeket találni, melyek között megtalálhatóak az áttekintések és vásárlási lehetőségek is.

Számológépek / Kalkulátorok - A dobozban többféle típusú számológépet is meg lehet találni, legyen az szalagos vagy tudományos. A hivatkozások között új és régi számológépek egyaránt fellelhetők.

Egyéb termékek - A dobozban azon termékek kaptak helyet, melyek a többi kategóriába nem illenek bele. Ezen termékek lehetnek ritkák vagy mindennapos használati eszközök is.

Egyéb - A dobozban azon hivatkozások kaptak helyet, melyek nem minden esetben hozhatók összefüggésbe a márkával. Ilyen például a C Sharp (C#) programozási nyelv, de ezen kívül különböző blogokat és betegségek leírásait is meg lehet tal