Active profiles count : 1325575

Main page >> Health >> More health >> szexualisfelvilagositas

Szervezetek, felvilágosító programok - Szervezetek, felvilágosító programok Olyan szervezetek és programok, amelyek felvállalták a szexuális felvilágosítás megvalósítását, és a gyakorlatban vagy online módon megvalósítják a szexuáli

Fogamzásgátlás - Fogamzásgátlás A fogamzásgátlás témakörével átfogóan foglalkozó honlapok és írások, amelyek segítségével átfogó képet kaphatunk a fogamzásgátlás témaköréről.

Óvszer - Óvszer Az óvszer az a fogamzásgátló eszköz, amely nem csak a fogamzástól és így a nem kívánt terhességtől véd, hanem a nemi betegségek, hivatalos néven szexuális úton terjedő betegségek (SZTB) ellen is védelmet nyújt. (Ug

Fogamzásgátló tabletta - Fogamzásgátló tabletta Fogamzásgátló tabletta A fogamzásgátló tabletta olyan női hormonokat juttat a szervezetbe, amelyek megakadályozzák a tüszőrepedést, illetve azt, hogy a megtermékenyített petesejt beágya

Sürgősségi fogamzásgátlás - Sürgősségi fogamzásgátlás A védekezés nélküli szexuális együttlét után 24 illetve 72 óráig az úgynevezett sürgősségi fogamzásgátlással még nagy valószínűséggel megelőzhető a teherbe esés. Az

Önkielégítés, maszturbálás - Önkielégítés Az önkielégítés, a maszturbáció amikor valaki önmagát elégíti ki, önmagának okoz szexuális örömet, önmagát juttatja el az orgazmusig.

Petting - Petting. A petting behatolás nélküli szerelmi együttlétet jelent. Petting során minden érintés, csók, simogatás stb. megengedett, ennek során akár az orgazmus is bekövetkezik, viszont behatolás nincs, tehát a pénisz nem kerül a

Felvilágosító könyvek, filmek - Felvilágosító könyvek, filmek Olyan könyvek és filmek, amelyek a szexuális felvilágosítás és a nemi nevelés témaköréről szólnak.

Szakmai írások a szexuális felvilágosításról - Szakmai írások a szexuális felvilágosításról A szexuális felvilágosítás, nemi nevelés témakörében írt szakmai írások.

Szüzesség elvesztése, az első együttlét - Szüzesség elvesztése, az első együttlét A szüzesség és a szüzesség elvesztése témáiról. A defloráció, az első együttlét témaköréről.

Kutatások, felmérések - Kutatások, felmérések A szex. szexualitás, szexuális felvilágosítás és nemi nevelés témájában végzett kutatások, felmérések.

Férfi nemi szervek - Férfi nemi szervek A férfi nemi szerveivel, szaporító szerveivel kapcsolatos általános honlapok.A hímvessző, pénisz, here, prosztata, dülmirigy stb.

Női nemi szervek - Női nemi szervek A női nemi szervekkel kapcsolatos általános honlapok. Pl.: Hüvely, petefészek, vagina, szeméremdomb, kis ajkak, nagy ajkak, petevezeték, méh stb.

Szexuális erőszak, nemi erőszak - Szexuális erőszak, nemi erőszak A szexuális erőszakról, a nemi erőszakról. Mit lehet az, aki szexuális bántalmazás, szexuális erőszak, nemi erőszak áldozata. Mi számít szexuális erőszaknak.

Éjszakai magömlés - Pollúció - Éjszakai magömlés - Pollúció A férfiaknál, fiúknál éjszaka, többnyire erotikus álmok során bekövetkező ejakuláció, magömlés.

Nemi hormonok - Nemi hormonok A nemi hormonokról, amelyek a szexuális életet, a nemi életet befolyásolják. Progeszteron, tesztoszteron, androgén, ösztrogén stb.

Sajtóvisszhang az óvodáskori felvilágosításról - Sajtóvisszhang az óvodáskori felvilágosításról Az óvodáskori szexuális felvilágosítás, nemi nevelés nagy vihart váltott ki a világan és a sajtóban. Ezzel kapcsolatos írások talál