Active profiles count : 1325575

Main page >> Familia >> Parenting >> Szoptatás

A szoptatás és a mell [cikkek] - Cikkek azzal kapcsolatban, hogy milyen változások történnek a mellel a szoptatási időszak alatt, mire kell figyelni, és milyen problémák léphetnek fel? Pl. fájdalom, mellbimbó berepedése, striák. Mit lehet t

A szoptatás és a menstruáció [cikkek] - Mikor kezdődik újra a menstruáció a szülés után?

A szoptatás és a nemi élet, terhesség [cikkek] - Válaszok sok kérdésre: pl. szabad-e újabb terhesség alatt szoptatni?

Életmód a szoptatás alatt [cikkek] - Általános információk, életmód tanácsok szoptatós anyukáknak: pl. masszázs, szaunázás engedélyezett-e, stb.

Szoptatóskendő, hordozókendő - A hordozókendők, szoptatóskendők arra hivatottak, hogy a szoptatást könnyebbé tegyék, ha nem otthon, hanem házon kívül kel táplálni a kisbabát. Ebben a kategóriában ezzel kapcsolatban találhatók weboldal

Tejtermelés, mellápolás, gyógyszerek - Anyatej termelődés serkentésére, mell ápolására használható termékek, gyógyteák, étrendkiegészítők, krémek, kenőcsök gyártói, forgalmazói, illetve a szoptatás alatt is szedhető szerek onlin

A szoptatás és a betegségek [cikkek] - Beteg vagyok, mit tegyek? Szabad-e gyógyszert szedni szoptatás alatt? Milyen gyógyszerek szedhetők? Lázas állapot.

Fogyókúra, testsúly és a szoptatás [cikkek] - Szabad-e, fogyókúrázni? Ha igen, hogyan? Fennáll-e az elhízás veszélye?

Ikrek, testvérek szoptatása [cikkek] - Hogyan kell az ikreket, testvéreket szoptatni, lehet-e egyszerre két csecsemőt táplálni. Elég lesz-e a tej két baba számára? Ezzel kapcsolatos cikkek írások.

Büfiztetés, fejés [cikkek] - Cikkek, leírások, képek mutatják be a kézzel és a géppel történő anyatej fejést., illetve a büfiztetésről szóló cikkek.

Pótlás, elválasztás [cikkek] - Meddig kell, szoptatni, mikor kezdjük az elválasztást, hogyan kell lépésről lépésre haladni az elválasztással? Mit tehetünk ha kevés a tej? Tápszer pótlás.