Active profiles count : 1325575

Main page >> Press >> TV >> valovilag

ValóVilág 7 - tudnivalók, szavazás - A ValóVilág hatodik szériája a televíziós közönségszavazások reformját is elhozta. A VV7-ben is mindenre egyetlen applikáció segítségével szavazhatsz! Így használd a VVapp-ot!

Közösség - Tudtad?! A Valóvilág a Facebook, Twitter közösségi oldalakon! Csatlakozz te is!

Műsorvezetők - Ismered a Valóvilág jelenlegi és korábbi műsorvezetőit?

ValóVilág győztesek - Valóvilág végén mindig csak egy győztes villalakó marad aki elviszi a fődíjat! Ők már elvitték! Vajon ki lesz a következő?

VV blogok - oldalak - A blogírókat is megihlette a VV6.

ValóVilág 5 - Az ötödik Való Világ szériához nemcsak a Villát alakították át, hanem elkészült egy új épület is. Az Aréna a játékban kéthetente zajló Megmérettetés helyszíne lesz. Ebben az évadban a Kiválasztás és a Kihívás el

ValóVilág 4 - Az RTL Klub 2010. augusztus 17-én jelentette be, hogy Magyarország legnépszerűbb valóság show-ja visszatér a képernyőre.[1] Az első beszavazó show-ra november 20-án került sor. A Való Világ 4 annyiban különbözik az eddigi

ValóVilág 3 - A reality harmadik részében a szerelmi csatározásoké és az erotikáé volt a főszerep. Pandora beköltözése nagy visszhangot keltett, kiderült ugyanis, hogy a lány egykor felnőttfilmekben szerepelt. Frenki és Szilvi egy párké

Leo

ValóVilág 2 - A második Való Világ is bővelkedett izgalmakban, drámákban és váratlan helyzetekben. Az egyik szereplő például a villában jött rá, hogy valójában vonzódik a saját neméhez: Rita úgy költözött ki a házból, hogy egy p?

ValóVilág 1 - A csatorna az első reality show-t 2002 őszén indította hódító útjára, a ValóVilág 1. 2002 decemberéig tartott.

Oki

A VV6 utóélete - Május 11-én végetért a VV6 2014-es versenye. A játékot Aurélio nyerte! A játékosok visszatértek az igazi való világba!

Beköltöznek a lakók - A 2014-es műsorban elmarad a beszavazó show. Az RTL Klub maga választja ki a játékosokat. Az újdonság, hogy az sms-s beszavazás helyett okostelefon applikáción keresztül lehet résztvenni a szimpátiazsavazásban.