Active profiles count : 1325575

Main page >> IT and Telecom. >> Telecommunications >> Vodafone

Ügyfélszolgálat - Az alábbi linkeken a Vodafone ügyfélszolgálattal kapcsolatos cikkeket és egyéb hasznos és érdekes oldalakat találunk.

Internet, mobilinternet - A mobilinternet hozzáférést biztosít a világhálóhoz vezeték nélkül mobiltelefonon vagy modemben keresztül - a doboz ezt mutatja be, illetve a Vodafone ilyen irányú szolgáltatásait.

Partner, viszonteladó - A doboz a szolgáltató hivatalos partnereit, viszonteladóit gyűjti össze országszerte.

Smart - A doboz a szolgáltató új smart eszközeivel kapcsolatban nyújt információkat: tesztek, vásárlási lehetőségek, videók stb.

Készülékek, telefonok - Az alábbi linkeken a szolgáltató saját készülékeiről találunk információkat, teszteket, leírásokat.

Vitamax - A doboz a Vitamax csomagot mutatja be, a témához kapcsolódó cikkekkel, videóval, feltöltési lehetőségek ismertetésével és egyéb tudnivalókkal.

Flotta - A doboz Vodafone-os flottacsomagokról tájékoztat, melyek kedvezményes lehetőségeket kínálnak magánszemények, szervezetek, csoportok vagy cégek számára.

Okostelefon - Az okostelefon (smartphone) olyan mobiltelefon, amely számítógépszerű funkciókkal rendelkezik (pl. e-mail, internet, operációs rendszer). A doboz többek között cikkeket, blogokat, árlistákat tartlamaz.

Egyéb linkek - Az alábbi oldalakon a szolgáltatóhoz kapcsolódó további weblapokat találunk, úgymint fórumokat, egyenlegfeltöltéssel vagy függetlenítéssel kapcsolatos információkat.