Active profiles count : 1325575

Main page >> Familia >> Parenting >> Volegény

Leánykérés - Minden a lánykéréssel kezdődik. Hivatalosan. Hogyan kérték meg régen a lányokat, milyen szabályokat illik tudni (betartani).

Költségterv - Egy nagy esküvőhöz 3 dolog kell. Pénz, pénz és pénz. Vagy rengeteg jó ötlet. A költségvetést mindenképpen kell készíteni. Ehhez ad segítséget ez a doboz.

Meghívó - Hány vendég lesz, hogyan tudják meg a nagy eseményt? Mehívót kell készíteni. Milyen idézet kerüljön rá, hogy nyomtassuk? Megannyi kérdés. És megannyi válasz ebben a dobozban.

Jegygyűrű, ékszer - A jegygyűrű kifejezi az örök hűséget. Az, hogy milyen legyen, hol érdemes megvenni, már nem ennyire lírai, de foglalkozni kell vele.

Helyszín, étterem - Hol legyen az esküvő, a vacsora? Egy helyen legyen a kettő, vagy utaztassuk a násznépet? Mi alapján döntsünk?

Esküvőszervezés - Lehet szervezni házon belül vagy hivatásos szervezőt felkérni. Mi alapján válasszunk esküvőszervezőt? Mit mondanak akik már túl vannak rajta?

Dekoráció, virág - Hogyan tegyük széppé az eskövő helyszínét? Milyen virágokat illik alkalmazni? Mi az egyes virágoknak a jelentése? Válaszokat lásd a dobozban!

Menü - Ahol sok ember összejön, ott enni is fognak. Neked nem lesz elég pár kenyér és hal. Mit kapjanak a vendégek? Van ennek valami hagyománya? Vagy legyünk formabontók?

Torta - Az esküvői tortának is jelentése van. Milyen tortát rendeljünk? És főképpen hol? Ez utóbbi kérdésre a társoldalakon találsz választ.

Fotó, videó - Így vagy úgy esküvői fotóst választani kell, mert bár a vendégek nagy örömmel csattogtatják a gépeiket, azért jó, ha van egy "profi" a csapatban. Milyen szempontok alapján és hol válasszunk?

Fórumok - Vélemények, beszámolók, ötletek, segítségek a te eskövődre. Hallgass a tapasztaltakra, ha nem szereted a kellemetlen meglepetéseket!

Törvények, jog - Házasságkötéssel kapcsolatos jogszabályokat találod ebben a dobozban. Mindenképpen lánykérés előtt olvasd el, ha bizonytalan vagy, a lányok nem veszik jónéven, ha visszakérik tőlük a gyűrűt.

Nászút - A nászút lénye már nem (csak) a sex. Arra ott vannak azok a napok, amikor otthon vagytok. Hova érdemes elmenni? Hol látják szívesen a friss házasokat? Erre is találtok válaszokat ebben a dobozban.

Szokások - Hagyománytisztelők, és hagyománytisztelő szülők esetén érdemes olvasgatni, hogy necsak nektek, hanem az örömszülőknek is a kedvében járjatok. Ne feledd nem csak feleséget szerzel, hanem egy apóst és anyóst is.

Vőfélyek - Hagyományos lakodalmak elengedhetelen kelléke a Vőfély. Jó tisztában lenni, hogy mi a dolga, milyen szövegekkel "szórakoztatja" a vendégsereget.

Zene - Lakodalmas vagy fiatalos zene? Vagy együtt a kettő. Nézz körül a társoldalakon is, kérj be demót, hallgasd meg élőben! Tudd, hogy sok múlik a zenén!

Öltözködés - Nem csak a menyasszonynak kell szépnek lenni az esküvőn. Mit vegyünk fel, hogyan kössünk meg egy nyakkendőt? Hol találunk hozzánk és ránk illő öltötnyt, inget, cipőt?

Legénybúcsú - Ha minden meg van szervezve, jól esik egy kis lazítás. Ha legénybúcsút tartasz, akkor segíthet ez a doboz megtalálni az "igazit"!

Extrák - Mivel dobhatod fel a lagzit? Ha szükséges, itt találsz pár társoldalt, ami segíthet ötletet meríteni.