Active profiles count : 1325575

Main page >> IT and Electronics >> Internet >> Webshop szoftver

Ingyenes php webshopok - Jellemzően nyílt forráskódú, szabad szoftverek, melyek a PHP programozási nyelvre épülnek. Ide csak önállóan is működőképes szoftverek kerülhetnek, az ismert tartalomkezelőkhöz vagy más nyílt forráskódú szoft

Fizetős php webshopok - Olyan PHP nyelvre épülő webáruház rendszerek, melyekért fizetni kell. Az ár igen változó, pár száz dollártól sok ezerig. Természetesen ezekhez magasabb szintű támogatottság is társul többnyire.

Egyéb telepíthető webshopok - Olyan letölthető és telepíthető webáruház szoftverek, amelyek nem a legelterjedtebbnek számító PHP nyelvre épülnek. Lehet közöttük ingyenes és fizetős is.

Webáruházak blogokhoz, tartalomkezelő rendszerekhez - A tartalomkezelők, blogok moduljaiként telepíthető és funkcionáló webshop szoftverek gyüjtődoboza.

Magyar alternatív megoldások - Alternatív minden olyan megoldás, ami vagy nem teljes értékű webáruház vagy csak a szolgáltató szerverein üzemeltethető szoftver. A doboz a kategória hazai legjobbjait hivatott összegyűjteni.

Fizetési rendszerek - A webáruház egyik legfontosabb eleme a fizetést lehetővé tétele. Az erre vonatkozó megoldások találhatók ebben a dobozban.

Fejlesztések - Szoftverek amik még fejlesztés alatt állnak, de valamilyen okból már figyelemre méltóak.

Alternatív webshop megoldások - Olyan webshop rendszerek, amiket nem lehet letölteni, hanem valamilyen szolgáltatásként használhatóak. Jellemzően fizetős, de sokszor elég olcsó és egyszerűen használható alternatívákat nyújtanak.