Active profiles count : 1325575

Main page >> IT and Electronics >> Program, Hardware >> windows7

Vírusvédelem Win7-hez - Napjainkban rengeteg vírus kering az interneten és a megfelelő vírusirtók illetve tűzfalak beszerzése nélkül teljes mértékben ki vagyunk téve ezeknek a fenyegetettségének. Senki nem szeretné tegnap megvásárolt tö

Windows 7 mobil - Windows 7 okostelefonokra is! Ebben a dobozban megtalálhatsz minden segítséget, ami okostelefonodhoz vagy annak turbózásához jól jöhet.

Letöltések - Ebben a dobozban olyan linkek találhatóak, amelyek vagy olyan oldalakra mutatnak, ahonnan a Windows 7 teszt, béta verzióit lehet letölteni vagy amelyekről a Windows 7-hez kiegészítő letöltések találhatóak.

Frissítés Windows 7-re - A dobozban található linkek segítenek telepíteni a Windows 7 operációs rendszert. Külön részre van szedve az XP-ről való frissítés, a Vistáról való frissítés.

Kritikák - Kritikák a Microsoft új operációs rendszeréről a Windows 7-ről.

XP külseje átalakítása Windows 7-re - Ebben a dobozban olyan oldalak linkjei találhatóak meg, amelyekről Windows XP gépekhez lehet Windows 7 -es témákat letölteni.

Témák - A doboz felső részében leírások, segédletek találhatóak a Windows 7-es témák használatával, telepítésével kapcsolatban. Az alsó részben pedig olyan oldalak linkjei találhatóak meg, amelyekről témákat lehet letölteni Windows

Windows 7 SP1 - Windows 7 Service Pack 1: hamarosan megjelenik az első nagy javítócsomag a Windows 7 operációs rendszerhez.

Windows 7-el foglalkozó oldalak - Ebben a dobozban a Windows 7 operációs rendszerrel bővebben foglalkozó oldalak listája található. Olyan oldalak, amelyek nem csak egy dobozba illenek, hanem többe is.